Vinga fyr

Författare: Dan

Fritidsintressen: fotografering och redigering samt skapa fina bilder att pryda hemmet med, min blogg, skapa med familjens symaskin, spela gitarr och munspel. Älskar: min katt, min sambo, mina barn och barnbarn, mina syskon, mitt hem. Vill göra mer av: fysisk träning, meditation. Hobbies: shooting and editing and creating beautiful pictures to decorate the home with my blog, set up with the family sewing machine, play the guitar and harmonica. Loves: my cat, my partner, my children and grandchildren, my siblings, my home. Want to do more of: physical exercise, meditate. Google translated into English

4 reaktioner till “Vinga fyr”

    1. Tack så jättemycket! Nu blev jag orolig att jag har lurat bloggbesökarna, men jag har skrivit att jag har manipulerat bilden. Himlen är färgad i Photoshop elements och jag ha tagit bort stolpar och ledningar som skymde bergen i förgrunden.

      Gilla

    1. Yes, that stone you can imagine a lot about. I think most of the time when I’m in the place that it resembles a man lying on his back. Thank you for your comment.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s