Kanin

Författare: Dan

Fritidsintressen: fotografering och redigering samt skapa fina bilder att pryda hemmet med, min blogg, skapa med familjens symaskin, spela gitarr och munspel. Älskar: min katt, min sambo, mina barn och barnbarn, mina syskon, mitt hem. Vill göra mer av: fysisk träning, meditation. Hobbies: shooting and editing and creating beautiful pictures to decorate the home with my blog, set up with the family sewing machine, play the guitar and harmonica. Loves: my cat, my partner, my children and grandchildren, my siblings, my home. Want to do more of: physical exercise, meditate. Google translated into English

8 reaktioner till “Kanin”

 1. Det var en fin bild!
  Från det ena till det andra – är det med avsikt inlägget om Hundar alltid toppar din sida? Jag trodde ju under en längre tid att du hade bloggpaus, men sedan hittade jag de nyare inläggen.
  Och sedan en sak till – jag har svarat på din WF-inbjudan 🙂

  Gilla

  1. Tack!
   Nej, meningen är att det senaste ska ligga överst. Det måste jag kolla upp. Tack!
   Va kul! Nu får jag se om mina förväntningar stämmer..jag tror att du kommer att sopa mattan med mig.😉☺😀👍

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s