Bloggen stängs

Jag kommer att avsluta den här bloggen den 12 maj 2019. Den kommer att stängas ner automatiskt den dagen. Troligen kommer jag att öppna en ny blogg, men jag vet inte när, kanske redan innan den här läggs ner. Anledningen är att jag vill ha det kostnadsfritt. Tack alla ni som har följt min blogg och som har gjort mitt bloggande till ett ännu större nöje. Jag har inte varit så aktiv senaste tiden med att följa eller uppdatera men nya tider kommer :-). Vi ses!/Dan

Författare: Dan

Fritidsintressen: fotografering och redigering samt skapa fina bilder att pryda hemmet med, min blogg, skapa med familjens symaskin, spela gitarr och munspel. Älskar: min katt, min sambo, mina barn och barnbarn, mina syskon, mitt hem. Vill göra mer av: fysisk träning, meditation. Hobbies: shooting and editing and creating beautiful pictures to decorate the home with my blog, set up with the family sewing machine, play the guitar and harmonica. Loves: my cat, my partner, my children and grandchildren, my siblings, my home. Want to do more of: physical exercise, meditate. Google translated into English

6 reaktioner till “Bloggen stängs”

  1. Synd att du stänger, men kanske du kan öppna en ny. Jag tror att WordPress har gratisversioner.
    Vill man slippa reklam och ha mycket utrymme för videosnuttar, stora bilder osv tvingas man förstås betala, men visst finns det väl NÅN portal som låter dig blogga gratis?

    Gilla

    1. Ja, kanske det..du får gärna tipsa mig, om du känner till någon. Annars får det väl vara gott nog med reklam och utan film.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s